Sheik Karamo Keita

Sheik Karamo Keita

Sheik Karamo Keita, groep 1 basisschool.

Sheik Karamo gaat inmiddels naar de eerste klas van de basisschool. Zijn schoolgeld bedraagt € 8,50 per maand. Helaas heeft zijn gezin moeite met het betalen van het schoolgeld en daarom zoeken wij een sponsor die Sheik graag zou willen helpen voor een betere toekomst.

Sheik Karamo komt uit een gezin van 5 kinderen, 1 meisje en 4 jongens! Zijn vader Bubacarr is monteur en zijn moeder Haddy is huisvrouw. Op dit moment gaan er 4 kinderen naar school van familie Keita. De oudste broer van Sheik gaat naar The Gambia College, dit is Ebrima. Zijn broer Musa gaat naar groep 5 aan de basisschool en zijn broer Muhammed naar groep 2 van de basisschool. Zijn jongere zusje mag nog niet naar school, daar is ze nog te jong voor. De vader van Sheik Karamo is de enige kostwinner en hoopt daarom dat er een sponsor is die zijn zoon graag verder helpt in de toekomst.

Sheik Karamo wil bankier worden in de toekomst! Help je mee zijn droom te realiseren?

Voor € 8,50 per maand is het mogelijk Sheik Karamo te helpen bij zijn schoolgeld. Indien je hem wil helpen lees dan ook even onze individuele sponsorvoorwaarden. Aangezien het om een kindje individueel gaat hebben we daar wel een paar voorwaarden aan verbonden, maar wij hopen natuurlijk dat jij Sheik Karamo graag een kans geeft op een betere toekomst.

Wil jij je aanmelden als sponsor voor Sheik? Neem dan contact met ons op via de website of stuur direct een e-mail aan: info@smilingchildofthegambia.nl

Reacties zijn gesloten.