Yassin Sanneh

Yassin Sanneh

Yassin Sanneh

Yassin is nog maar 5 jaar oud en ze gaan naar onze school. Net als de andere leerlingen vertelt ze graag het één en ander over zichzelf. Wil jij haar helpen bij haar droom? Dat kan, sponsor dan een kind (klik hier voor meer informatie).

Ieder kind moet kunnen leren. Met een glimlach! Steun ons.

Yassin Sanneh is nog maar 5 jaar oud, maar droomt ervan om artiest te worden! Ze komt uit een warm en liefdevol gezin. Yassin woont in Kombo Kerewan Village vlakbij school, maar toch nog een aardig stukje lopen. Samen met haar ouders en grootouders wonen ze op een kleine compound. Yassin haar vader is brandweerman en haar moeder verkoopt brandhout om zodoende een gering inkomen te genereren. Yassin heeft twee oudere broers, Lamin en Ansumana, en ze heeft 4 oudere zussen, Awa, Toti, Isatou en Amina. Amina gaat ook bij ons naar school, zij zit in de derde groep! Ansumana en Awa hebben school helaas niet af kunnen maken, omdat het gezin het schoolgeld niet meer kon betalen! Ze kwamen tot groep 2 in het basisonderwijs. Nu gaat de rest nog wel naar school, maar haar ouders hebben het moeilijk om het schoolgeld te betalen. 

Help Yassin en haar klasgenootjes naar een betere toekomst en steun de stichting. Door jouw steun maak je het voor ons mogelijk om basisonderwijs te gaan voorzien in de wijk. Wij willen ervoor zorgen dat alle kinderen in de wijk onderwijs krijgen! Onderwijs is immers de sleutel naar een betere toekomst.

Een bijdrage groot of klein, wij zijn je enorm dankbaar. Wij zorgen ervoor dat 100% besteedt wordt aan de kinderen van onze school. Meer informatie over een éénmalige donatie of het sponsoren van een kind.

Klik hier voor de andere interviews.

Reageren is niet mogelijk.