Ruim 500 rugzakjes voor de kinderen in Gambia

Ruim 500 rugzakjes voor de kinderen in Gambia

Speciaal voor ons 5-jarig jubileum bedachten we de actie voor rugzakjes. Het doel om alle kinderen te voorzien van een super leuk rugzakje, met logo van de school. Sommige kinderen hebben een rugzakje, anderen niet. Door armoede en de situatie van gezinnen is het in veel gevallen ongelijk verdeeld. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat alle kinderen op school een mooi rugzakje hebben. Wij hopen de actie succesvol af te ronden in het najaar.

De actie voor rugzakjes

Koop symbolisch een rugzakje. Hiermee doneer je een rugzakje voor kinderen in The Gambia. De kosten van een rugzakje bedragen € 3,35 incl. BTW en bedrukt zoals te zien op de foto’s.

De actie loopt al even en velen hebben reeds gedoneerd, maar nog altijd is het niet genoeg voor ruim 500 rugzakjes. De grote van de bestelling zorgt voor een efficiënte inkoop, waardoor we alles in één keer dienen te bestellen. Help jij ons deze actie te realiseren? Klik dan op onderstaande link voor een online donatie.

Doneer-rugzakjes-voor-kinderen-in-The-Gambia-_-5-jaar-_-Smiling-Child-of-The-Gambia

Zelf overmaken en ANBI-status?

Liever zelf een transactie overmaken via internetbankieren? Dat kan natuurlijk ook op: IBAN NL58RABO0319052478 SWIFT RABONL2U TNV Smiling Child of The Gambia OVV Jubileumactie

ANBI-STATUS

Zowel privé als zakelijk kun je ons op interessante wijze helpen. Onder bepaalde voorwaarden is jouw bijdrage namelijk fiscaal aftrekbaar. Hoe dit precies zit lees je terug via de belastingdienst of vraag het aan je accountant.

Reacties zijn gesloten.