Updates van de afgelopen weken in The Gambia

Updates van de afgelopen weken in The Gambia

De afgelopen weken hebben we weinig updates kunnen geven over de kinderen en leraren in The Gambia. Dit kwam doordat we een periode hadden van Ramadan, schoolvakanties en zo nu en dan een telefoon die crashte.

Binnenkort gaan Mark en Jacco weer naar The Gambia, dan mogen wij je weer verblijden met het laatste nieuws en de avonturen die we meemaken. En hoe leuk! Dion Jordens is onze allereerste stagiair. Wij stellen Dion graag aan je voor. Wat hij in The Gambia gaat doen en zijn belevenissen zijn straks eveneens te lezen via het laatste nieuws op onze website! Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

De bananendozen zijn aangekomen!

In februari verscheepten we de bananendozen naar The Gambia. Zo’n 88 bananendozen en een mooi Singer Naaimachine vertrokken naar The Gambia. Net op tijd, want vrij snel daarna gingen alle kosten voor het verschepen omhoog. Gelukkig kwamen de bananendozen weer veilig en goed aan in The Gambia. Zonder problemen konden de leraren de bananendozen ophalen. Na de Ramadan en de schoolvakanties worden de bananendozen al uitgedeeld door de leraren.

Yaya geeft les aan groep 4

5 jaar geleden zijn we gestart met onze stichting. Toen was Yaya al één van de leraren voor de kleuterschool. Na het eerste jaar besloot hij op een andere kleuterschool les te geven. Afgelopen september kwam hij gelukkig terug naar onze school en nu geeft hij les aan groep 4 van de basisschool! Zowel Yaya als de kinderen zijn ontzettend blij dat hij er weer is.

Ousman geeft les aan groep 3

Ousman geeft les aan groep 3 van de kleuterschool. Zijn aandeel in het onderwijs is essentieel, omdat hij ervoor zorgt dat zijn leerlingen klaar gestoomd worden voor de basisschool. Daarnaast is Ousman ook de sport en gymleraar van onze beide scholen, en traint hij het jongens- en meidenvoetbal team.

Bananendozen voor sponsorkindjes

Naast dat we heel veel bananendozen mochten verschepen voor de school en kinderen in het algemeen. Waren er natuurlijk ook weer bananendozen voor individuele sponsorkinderen. Van de week werden de eerste bananendozen aan hen uitgereikt door onze leraren! En wat zijn ze ongelofelijk blij met deze mooie cadeau’s!

Reacties zijn gesloten.