Schoolmeubilair en wat nu?

Schoolmeubilair en wat nu?

Schoolmeubilair en wat nu?

Dankzij de inzet van Havee Meubelen, Gispen en Presikhaaf is het gelukt om een complete kleuterschool aan schoolmeubilair te verzamelen. De kleuterschool is reeds helemaal verbouwd en hoe gaaf is het dan niet als we de kleuterschool ook helemaal opnieuw kunnen inrichten. Dankzij de inzet van deze organisaties hadden we in een mum van tijd het meubilair bij elkaar. In totaal hebben we ruim 2oo stoeltjes en tafeltjes, 7 bureau’s en 5 archiefkasten. Later meldde zich zelfs een tweede lading aan, deze hadden we goed kunnen gebruiken voor de basisschool. 

Deze tweede lading hebben wij afgezegd, omdat we de eerste lading nog moeten versturen. Dat liep namelijk iets anders dan verwacht. Momenteel hebben we het meubilair kunnen opslaan bij Verschoor Reizen. Dat kan natuurlijk niet voor onbepaalde tijd. Wij hopen daarom op de kracht van onze sponsoren en donateurs om ons te helpen bij het verschepen van dit schoolmeubilair.

Na onderzoek is de goedkoopste weg om te versturen per container zo’n € 3000,00. Dat is inclusief het transport van alle goederen. Om niet aan onze reguliere sponsorgelden te hoeven komen, roepen wij iedereen op om ons te helpen. Wil jij ons hierbij steunen?

Jouw steun wordt enorm gewaardeerd. Samen kunnen we onze kleuterschool voorzien van compleet nieuw schoolmeubilair! Dat zou fantastisch zijn. Jij kunt ons hierbij helpen door direct te doneren aan Smiling Child of The Gambia met IBAN: NL58 RABO 0319 052 478 en Swiftcode: RABONL2U. Eventueel zijn we natuurlijk ook bereid om samen een leuke benefiet te organiseren. Heb jij een goed idee? Wil je ons helpen? Laat het ons weten.

Reageren is niet mogelijk.