Ndela Camara

Ndela Camara

Ndela Camara, groep 1 basisschool.

Ndela Camara gaat inmiddels naar de eerste klas van de basisschool. Haar schoolgeld bedraagt € 8,50 per maand. Haar gezin heeft aangegeven dringend opzoek te zijn naar een sponsor, want helaas kunnen zij de financiën niet volledig betalen. Zou jij haar willen helpen?

Ndela komt uit een gezin van 5 kinderen, 3 meisjes en 2 jongens. Haar vader is leraar en haar moeder is huisvrouw. Ze wonen met elkaar op een compound. Alle kinderen van familie Camara gaan naar school. De kosten voor het schoolgeld zijn nauwelijks op te brengen. Haar familie heeft verzocht of onze stichting voor Ndela een sponsor wil zoeken. Misschien wil jij haar helpen om naar school te kunnen blijven gaan?

Ndela heeft één droom. In de toekomst wil zij heel graag dokter worden. Help je mee haar droom te realiseren?

Voor € 8,50 per maand is het mogelijk Ndela te helpen bij haar schoolgeld. Indien je haar wil helpen lees dan ook even onze individuele sponsorvoorwaarden. Aangezien het om een kindje individueel gaat hebben we daar wel een paar voorwaarden aan verbonden, maar wij hopen natuurlijk dat jij Ndela graag een kans geeft op een betere toekomst.

Wil jij je aanmelden als sponsor voor Ndela? Neem dan contact met ons op via de website of stuur direct een e-mail aan: info@smilingchildofthegambia.nl

Reacties zijn gesloten.