Smiling Child Challenge

Smiling Child Challenge

Onze vrienden Vivi Schotsman en Dirk den Hertog rijden voor onze stichting de Antwerp – Banjul Challenge. Een traject van 7200 kilometer vol avontuur. Op 5 oktober 2019 vertrekken zij om 10.00 uur vanuit Antwerpen. De hele reis wordt gecoördineerd door de organisatie van Antwerp-Banjul Challenge.

Trots:
Wij (Mark & Jacco) zijn enorm trots. Vivi en Dirk waren voor ons de eerste vrienden die de school in Lamin-Kerewan bezochten in december 2017. Toen nog tijdens de vakantieperiode. Zij konden met eigen ogen zien hoe de situatie op school was. Vol enthousiasme kwamen zij terug in Nederland, ten behoeve van de stichting hebben zij al meerdere acties opgezet. Dit keer rijden ze de Challenge vanuit hun eigen persoonlijke levensdoelstelling.

Financiële giften:
Inmiddels is er al veel veranderd en gedaan aan de school, maar de enige manier om te blijven ontwikkelen zijn financiële giften. Vivi en Dirk gaan dan ook geheel op eigen kracht de challenge rijden. Inmiddels is er een mooie tweedehands Mitsubishi Pajero gekocht. De auto wordt opgeknapt en staat momenteel in de garage.

Challenge volgen?
De activiteiten van de Smiling Child Challenge zijn te volgen via Facebook. Ook is het mogelijk Dirk en Vivi te sponsoren/steunen met een financiële bijdrage. Iedere donatie is van harte welkom! Wil je jouw naam op de auto vermeld hebben? Dan is dat mogelijk met een donatie van € 100 of sponsor een donatie van € 250 waarmee jouw bedrijfslogo op de auto komt. Download hier de flyer voor meer gegevens.

Waar blijft de opbrengst?
De opbrengsten ten behoeve van deze challenge gaan direct naar Smiling Child Nursery & Lower Basic School. Bij aankomst op vrijdag 25 oktober in Gambia wordt dat weekend de auto ter plaatse geveild. Alle opbrengsten komen ten goede aan het onderhoud en de bouw van de lagere basisschool.

Ieder kind moet kunnen leren. Met een Glimlach! Steun ons. Naast de challenge is het ook mogelijk om een kindje individueel te sponsoren of een financiële gift aan de stichting te sturen. Bekijk hiervoor de mogelijkheden.

Reageren is niet mogelijk.