Smiling Child Football Academy

Smiling Child Football Academy

Al weer 2 jaar heeft Smiling Child of The Gambia nu ook de Smiling Child Football Academy. De Academy is gestart door onze sportleraar Ousman. Het is zijn leven en passie om kinderen te ontwikkelen door normaal onderwijs, maar ook door lichamelijk opvoeding. Hij kreeg vanuit de stichting de kans om de Football Academy op te starten.

Football Academy

De Smiling Child Football Academy bestaat uit een jongens team in de leeftijd van 11-14 jaar en een meisjes team in de leeftijd van 11-14 jaar. Tevens valt ook het voetbal team van onze leraren in de academy.

Dit jaar zijn het jongens en meisjes team gestart in de competitie, voor de allereerste keer en ze doen het ontzettend goed. Ze scoren in de top van hun regio!

Het team van de leraren speelt op landelijk niveau, en ook zij behoren tot de top van het land binnen het amateurvoetbal.

In de bananendozen nieuwe tenues

Met het verschepen van de 51 bananendozen waren er maar liefst 6 dozen bestemd voor de Smiling Child Football Academy met tenues van V.V. Schelluinen en R.K.V.V. JEKA! We zijn ontzettend blij met deze steun want onze kinderen lopen er nu weer netjes bij:) Dankjulliewel!

V.V. Schelluinen is de lokale voetbalvereniging uit Gorinchem en omstreken in de Alblasserwaard. R.K.V.V. Jeka is de lokale voetbalvereniging uit Breda met het grootste leden aantal! Wij zijn ontzettend blij voor de hulp en steun van beide verenigingen!

Reacties zijn gesloten.