Sponsor een individueel kind

Sponsor een individueel kind

Afgelopen week zijn we gestart met een nieuwe mogelijkheid. Het was al mogelijk om kinderen in het algemeen te sponsoren, maar als je je nu inschrijft kun je kiezen uit een lijst met individuele kinderen.

Mark & Jacco hebben er lang over gesproken en over nagedacht. Doen we er wel goed aan? Willen sponsoren dit wel? Willen wij dit wel? Hoe gaan we dit administratief doen? Vragen waar over nagedacht wordt, want het is namelijk niet zo eenvoudig als het lijkt.

Een kind individueel sponsoren neemt naast de administratieve zaken, toch ook veel verantwoording met zich mee. Een gezin gaat op de financiële steun rekenen en als je je dan terugtrekt als sponsor, dan is het gezin weer terug bij af.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan even op onze ‘maandelijks doneren‘ pagina. Wil jij een individueel kind sponsoren? Stuur ons een bericht met jouw NAW-gegevens, telefoonnummer en e-mail adres, want eind deze maand is de lijst met de eerste 20 zorgvuldig geselecteerde kinderen beschikbaar! Wees er snel bij, want dan kun jij als eerste kiezen.

Je stuurt ons een bericht door te mailen naar info@smilingchildofthegambia.nl

Reageren is niet mogelijk.