De fundering & pennen

De fundering & pennen

De fundering

De fundering die is eindelijk af en wat is het al een hele verandering. Het begin van de Smiling Child Lower Basic School. Hoe gaaf en hoe bijzonder om de ontwikkelingen te volgen.

Met de foto’s delen we je graag de eerste beelden van het bouwen van de basisschool. Op de hoek van de fundering legden Mark en Jacco afgelopen maart de eerste steen. Toen wij van onze vakantie weggingen was de fundering bijna af. In de hitte van ruim 35 graden werd er hard gebouwd door de leraren, de bouwvakkers en ook het dorp hielp mee.

Het zand voor de bankstenen

Deze week startte de bouw van de basisschool. Zo mooi toen wij de foto’s en ook de filmpjes mochten ontvangen. Meer van deze foto’s delen we je graag via onze Facebook.

Pennen en schoolspullen!

De pennen en stiften

Ook mochten we deze week ruim 100 pennen en stiften ontvangen van Lucy Memorial Nursery School. Mark en Jacco leerden Mandy en Dave kennen tijdens de reizen naar Gambia. Afgelopen maart ontstond een samenwerking met hun stichting “The Gambia Education Project“. Als we meer versturen dan we nodig hebben, worden de spullen gedeeld.

Dit was een hele fijne verrassing, omdat de pennen en stiften op waren op school. Er werd de laatste tijd veel geschreven met potloden. Nu is er weer een ruime voorraad. Wij zijn ontzettend dankbaar voor dit gebaar en de eerste stappen van de samenwerking. Over deze samenwerking informeren wij je later meer, dus wordt vervolgd.

Reageren is niet mogelijk.