Updates van de afgelopen weken

Updates van de afgelopen weken

Afgelopen week kregen wij weer veel berichtjes van de leraren. Zo arriveerde deze week na een lange vertraging eindelijk de container met de 60 bananendozen! Dat heeft ruim twee maanden geduurd. Gelukkig is het allemaal goed aangekomen. En er was nog veel meer. We delen je graag de laatste updates.

60 bananendozen

Na een lange vertraging in de haven van Banjul kwamen eindelijk de bananendozen aan op onze school. Het heeft langer geduurd omdat er problemen ontstonden bij de douane t.b.v. het inklaren van de goederen. Gelukkig is het goed gekomen en zijn de bananendozen na ruim 2 maanden alsnog gearriveerd!

De ouders zorgen voor een heerlijke lunch!

De ouders van onze leerlingen zorgen steeds vaker voor een heerlijke lunch of feestelijke maaltijd op school. Vooral de moeders helpen op school graag mee, omdat zij zo enthousiast zijn over alle ontwikkelingen die de sponsoren en stichting bewerkstelligen op school!

Yaya op bezoek!

Yaya gaf ooit les bij ons op school, maar besloot toen naar een andere kleuterschool te gaan. Desondanks komt hij vaak langs bij ons op school, want de leerlingen aan onze basisschool waren ooit zijn leerlingen. Ook al geeft Yaya nu les op een andere kleuterschool, voor ons blijft hij onderdeel van het team!

The Gambia College op bezoek

Een leraar van de The Gambia College kwam langs bij ons op school om de ontwikkelingen van onze kinderen te volgen. De kinderen doen het ontzettend goed, en onze leraren zijn dan ook enorm trots.

Proefwerk

Onze kinderen hadden weer een proefwerk op school. Dat gaat iedere periode gewoon door, toetsen maken en goede cijfers halen. We zijn ontzettend trots op onze ijverige leerlingen.

Speciale dank aan alle sponsoren

De leraren en kinderen beseffen maar al te goed dat veel ontwikkelingen door onze stichting en onze sponsoren gerealiseerd worden. Daar zijn ze écht enorm dankbaar voor. Doordat onze stichting 100% van de financiële giften aan de kinderen en school besteed, is het voor ons mogelijk om snel ontwikkelingen te maken. Zo geven we met elkaar deze kinderen een kans op een betere toekomst. Zou je mee willen helpen? Dat zou fantastisch zijn want iedere steun (klein of groot) is enorm welkom. Lees ook onze verschillende donatie mogelijkheden.

Reageren is niet mogelijk.