Voetbalteam van de leraren

Voetbalteam van de leraren

Henk en Kitty de Jong, waren afgelopen juni met ons mee naar Gambia. Een reis die voor hen totaal anders verliep dan zij verwachten.

De ervaringen zij hier in Gambia hebben meegemaakt heeft hen doen besluiten niet alleen de stichting te steunen, maar ook het voetbalteam van de leraren.

Zo mochten wij tijdens onze eerste dag in Gambia de nieuwe voetbaltenues aan het team overhandigen. De tenues zijn mogelijk gemaakt door een samenwerking van drie partijen, namelijk COLMAR Trading B.V., 100% Voetbal Utrecht en selectie van VV Schelluinen. Vol enthousiasme en met heel veel blijdschap en lovende woorden werd de tas met kleding ontvangen.

“Thank you very much! This will encourage our team for better performances. We are so grateful. You let us fly!

In het voetbalteam zitten alle leraren die bij ons aan de school lesgeven. Daarnaast is ons schoolhoofd ‘Yus’ de trainer. Met een bijzondere trainingstechniek tijdens een wedstrijd. Wij ervoeren donderdag namelijk, na voor iedereen een lange dag op school, dat Yus helemaal niet schreeuwt en corrigeert of tips geeft tijdens een wedstrijd, wat in Nederland weleens heel anders is langs de lijn! Hij corrigeert enkel tijdens de pauzes en op trainingen. Nooit ten overstaande van de tegenstanders.

Een mooie wedstrijd, met het spel werd hard en snel gespeeld. Wederom ging ons voetbalteam met de winst er vandoor, ze wonnen namelijk met 2-1. De tegenstander was niet alleen teleurgesteld omdat ze verloren hadden, maar ook nog eens lichtelijk jaloers om de geweldig mooie tenues die ons team heeft.

Natuurlijk leverde de wedstrijd een aantal mooie foto’s op die onder andere te zien zijn op onze Facebookpagina.

Reageren is niet mogelijk.