We bouwen tijdens de zomer

We bouwen tijdens de zomer

De afgelopen zomer is er veel veranderd. Het eerste en tweede lokaal van de basisschool zijn al aardig ver gevorderd, maar om ze in gebruik te nemen moet er nog heel wat gebeuren.

Een bibliotheek

Naast dat er twee klaslokalen gebouwd worden, wordt er ook een bibliotheek en kantoor gebouwd. Dit wordt zo gedaan om zodoende gemakkelijk per jaar een klaslokaal te kunnen laten aansluiten.

Het bouwen gaat goed, maar helaas heeft het bouwen vertraging op gelopen door het regenseizoen. Hoe dan ook, we zijn blij dat we dit voor de kinderen en de leraren kunnen doen.

Trots

We zijn super trots op de voortgang, maar natuurlijk hadden we dit niet gekund zonder de hulp van onze sponsoren. Voor dit jaar staat het derde klaslokaal gepland, en misschien ook nog wel het vierde klaslokaal. Voor het realiseren van een klaslokaal is ongeveer € 4500 nodig. Dat is een compleet klaslokaal, zonder stucwerken.

Zou jij ons willen helpen met het realiseren van een complete basisschool? Sponsoren kun je maandelijks en éénmalig, maar van de eenmalige giften bouwen we de school. Want van de maandelijkse giften worden de leerlingen gesponsord. Jou hulp is hard nodig, een groot of klein bedrag, alle donaties werken mee aan het realiseren van de basisschool.

Samen zorgen wij dat kinderen in Lamin-Kerewan, Gambia een kans krijgen op een betere toekomst!

Reageren is niet mogelijk.