Achter de schermen; documentaires

Achter de schermen; documentaires

Deze weken maakten wij prachtige opnames voor onze documentaires. De opnames werden verzorgd door Creative360 Gambia. Het bedrijf van Elsemiek Franken (Mam Jarra). Elsemiek verzorgde de opnames samen met haar team. Met veel enthousiasme en bevlogenheid wordt er gewerkt aan 3 inspirerende en positieve documentaires.

De documentaires staan indirect in het teken van de stichting, maar de hoofdrollen zijn duidelijk toebedeeld aan Sally, Sainey en de school in het algemeen. Sally is één van onze leerlingen aan de derde klas van de basisschool, haar volgen we een dag. Sainey is leraar aan de derde klas van de basisschool, hem volgen we eveneens een hele dag. Daarnaast krijg je een heel inspirerend overzicht van de school, het begin, het heden en de toekomst met alle mooie activiteiten die reeds gerealiseerd worden.

Op deze manier geven wij je een inspirerend en positief inkijkje in het leven van onze kinderen en leraren. Het wordt een prachtige documentaire met als doel op inspirerende en motiverende wijze meer bewustwording rondom onze kinderen en school te realiseren. Indirect hieraan is de stichting met haar sponsoren verbonden.

Jouw naam of jouw organisatie in de documentaires?

Vanuit een maatschappelijk oogpunt geven we bedrijven en privé personen de gelegenheid om een naamsvermelding in de documentaires te krijgen. Aan het eind van ieder documentaire wordt “SUPPORTED BY” weergegeven met hierin jouw naam of jouw bedrijfsnaam. Hiermee verbind je jouw organisatie aan een maatschappelijk doel. De opbrengst van de naamsvermeldingen komt direct ten goede aan de bouw van 2de helft van de basisschool. Iedere documentaire duurt maximaal 5 minuten.

Een naamsvermelding in alle drie de documentaires vanaf slechts € 30,00

Wil je voor een ander bedrag sponsoren en jouw naamsvermelding plaatsen in de documentaires? Dat is natuurlijk van harte welkom. Hiermee garanderen wij de verdere bouw van 2de helft van de basisschool. Help je mee? Je kunt je aanmelden tot 30 juli voor de ‘naamsvermelding’! Hoe? Simpel stuur ons een e-mail.

Voordeel: Onze stichting heeft een ANBI-status hiermee is jouw gift fiscaal aftrekbaar. Gunstig toch?

VIVA LA GAMBIA! MR. FEELING

Kom alvast in de sfeer en geniet van al het moois dat The Gambia heeft te bieden! Creative360 Gambia en Mr. Feeling brachten deze week ook “Viva La Gambia!” uit. Een prachtig nummer met geweldig clip over het reizen naar The Gambia en het verwelkomen van toeristen. Geniet van het prachtige nummer met de kleurrijke videoclip.

Reageren is niet mogelijk.