Aangekomen?!

Aangekomen?!

Yusupha en Amadou in de haven

Wees niet verward het is niet dat wij zijn aangekomen, maar de container is aangekomen op bestemming. Angstvallig op tijd! Dat mogen we wel zeggen, want volgens het vaarschema zou de container aankomen op 23 februari 2019. Op 28 februari was de container al geleegd bij ons op school! Dat is nog eens een snelle service, binnen een maand!

Wij waren dan ook ontzettend verbaasd omdat we eerder al eens ervaringen hebben gehad dat het 1,5 tot zelfs 3 maanden zou duren. Alleen ging het toen om de bananendozen die afhankelijk zijn van de container en de beslissing met welke rederij deze mee zouden gaan.

Uitladen van de container

In Gambia zijn de leerlingen, ouders en docenten ontzettend dankbaar en blij met de nieuwe stoelen, tafels, bureautafels en bureaustoelen! Wat zijn wij met elkaar blij dat het gelukt is. Ontzettend dankbaar zijn we naar iedereen die ons op welke manier dan ook gesteund heeft, want deze laatste stap was nodig om de kleuterschool nog een nieuwe inrichting te geven. Het is nu dan echt een kwestie van onderhouden en omdat wij niet graag stil zitten gaan we door met het bouwen van de Basisschool! Heb je onze plannen al gelezen? Klik hier.

Reageren is niet mogelijk.