Tweede helft basisschool

Tweede helft basisschool

In 2020 realiseerden wij de bouw van de eerste helft van de basisschool. In 2021 willen we starten met het bouwen van de tweede helft. Hiervoor is jouw hulp hard nodig! Draag jij een steentje bij?

We zijn gestart met de basisschool voor de kinderen en ouders in Lamin-Kerewan en omgeving! Het is voor de kinderen onveilig om 45 minuten tot een 1 uur naar de dichtstbijzijnde school te lopen. Onverharde wegen, gevaar ligt op de loer. Daarnaast wordt op andere scholen vaak matig tot slecht onderwijs gegeven. Genoeg redenen voor ouders om kinderen van school te halen en te laten werken voor het gezin. Het gevolg: geen toekomst meer!

Ondanks het Coronavirus en alle maatregelen die de communicatie met de leraren beperken, kunnen we het virus ons niet laten hinderen! Wij gaan door, want deze droom van ouders en kinderen kunnen we niet laten gaan.

Direct in actie komen voor deze basisschool? Dat kan!

Doneren kan op verschillende manieren. Zo hebben we een online donatie mogelijkheid toegevoegd via Geef.nl. Of lees en doneer direct aan onze stichting!

Zakelijk doneren? Onze stichting heeft de ANBI-status. Hiermee is jouw donatie belasting aftrekbaar. Stuur een berichtje / e-mail naar onze stichting met de gewenste factuuradressering en het donatiebedrag. Je ontvangt vervolgens een factuur voor jouw boekhouding.

Draag jouw steentje bij aan een betere toekomst voor kansarme kinderen! Steun ons.

Reacties zijn gesloten.