Alweer 1 maand oud!

Alweer 1 maand oud!

Het nieuwe jaar 2021 is alweer 1 maand oud! De tijd vliegt. De afgelopen periode zijn Mark & Jacco vooral bezig geweest met het verzamelen van bananendozen, het zijn er echt heel veel!!!

Meer dan 50 banendozen voor kinderen in The Gambia.

Inmiddels telt de verzameling al meer dan 50 bananendozen. De actie liep tot 30 januari. Heb je de bananendoosactie gemist? Geen probleem, want we gaan dit ongetwijfeld nog eens optuigen dit jaar. Daarnaast kun je ook altijd zelf een bananendoos aan de kinderen / school toesturen. Mocht je willen weten hoe? Dan sturen wij je graag de informatie toe.

Meer informatie over deze actie was te lezen via deze link!

Wat gaan we nog meer doen?

De lockdown duurt voort, hierdoor zijn de mogelijkheden beperkt. Toen het virus Nederland bereikte dachten we allemaal dat het niet zolang zou duren. Inmiddels steven we af op het eerste jubileum jaar waarbij het Coronavirus domineert en is er nog geen vooruitzicht wanneer we naar The Gambia mogen afreizen!

Hierdoor zijn we genoodzaakt om online te blijven promoten, werven en verder ontwikkelen… Gelukkig staan we in goed contact met de leraren via Whatsapp.

De plannen:

We plannen dit jaar niet te ver vooruit. We gaan het stapje voor stapje doen. De Bananendozenactie is een succes en deze dozen gaan verstuurd worden in februari, met de hoop dat deze eind maart of april arriveren bij de leraren en kinderen.

Eerste helft van de basisschool

In februari gaan we starten met het werven van donaties om het vierde klaslokaal van de basisschool te kunnen realiseren! Wij hopen natuurlijk dat deze actie ook weer een groot succes gaat worden, zodat we misschien na het vierde lokaal, meteen ook het vijfde lokaal kunnen gaan bouwen! Dat zou echt geweldig zijn!!!

Het magazine

In maart steven we af op het vier-jarig jubileum van de stichting! Alweer 4 jaar, op 4 april! Wat ontzettend gaaf dat we ook dit jubileum gaan halen. Wat hebben we veel sponsoren mogen zien en leren kennen, er zijn zo ontzettend veel hoogte punten geweest. Wij bedachten dit jubileum te vieren met een uniek digitaal magazine!

Magazine: Glimlach

De inhoud van het magazine wordt deels bepaald door onszelf. Maar als sponsor heb jij zeker ook invloed op het magazine! Wat wil je lezen? Wat vindt je leuk om over te lezen? Wil jezelf een artikel aanleveren? Via onze nieuwsbrief stellen we continu vragen voor persoonlijke berichten, aanvullingen of een persoonlijk interview!

Jouw bedrijf in ons magazine?

Ook als bedrijf heb je invloed op het magazine. Wil jij namelijk uit het maatschappelijk oogpunt van jouw organisatie, je bedrijf verbinden aan onze stichting? Dat kan, want met jouw zakelijke bijdrage aan ons magazine, draag je financieel direct bij aan ontwikkelingen ten behoeve van het doel van onze stichting! Wij sturen je hier graag persoonlijk meer informatie over toe. Laat je weten of je geïnteresseerd bent? Stuur ons een e-mail.

Reageren is niet mogelijk.